Yachting Art Magazine

Vad är nytt för 2021 i Jeanneaus motorbåtsuppställning

I ett turbulent sammanhang visar det franska varvet Jeanneau stor dynamik på motorbåtmarknaden med ett särskilt rikt program av nya produkter.

Jeanneau Cap Camarat 10.5 WA Serie 2

Jeanneau Cap Camarat 10.5 WA Serie 2

Cap-Camarat utvecklas på stora enheter

En referens i världen av dagbåtliv, Cap Camarat-serien tillkännager två stora nya modeller i år, modeller som bekräftar sin starka utveckling på stora enheter, vilket briljant materialiserar hur detta sortiment har etablerat sig i världen som ett nästan generiskt varumärke!

Cap Camarat 12.5 WA, som presenteras vid flera europeiska vinterutställningar, startar sin internationella lansering. Inriktad på den elitistiska marknaden för stora lyxiga dagskryssare, erbjuder den mycket hög prestanda, stora innovationer och ett nytt tillvägagångssätt för användningen av ombordutrymme.

Samtidigt förnyar den nya Cap Camarat 10.5 WA Serie 2 den första generationen av en modell som verkligen initierade konceptet med den stora sport- och familjens utombordare på den europeiska marknaden genom att ta upp funktioner som upptäcktes på storebror.

Förstärkning av Merry Fisher-sortimentet

Merry Fisher-serien, en referens på Weekenders utombordsmarknad, erbjuder två nya modeller i år, Merry Fisher 605 Serie 2 och Merry Fisher 795 Serie 2.

Merry Fisher 605 Series 2, inträdesmodellen till utbudet, fortsätter andan att erövra nya kunder i början av sin seglingskarriär. Denna modell, som kommer att glädja första gången köpare, är därför en strategisk modell för Vendée varv.

Merry Fisher 795 Series 2 är efterträdaren till den globala framgångshistorien för Merry Fisher 795. Det finns många innovationer i detta nya opus, som är utformat för att täcka alla marknader.

Helt nydesignat, med respekt för sortimentets DNA, förbättrar dessa två nya modeller deras nivå ombordkomfort, körkomfort och mångsidighet ytterligare.

Jeanneau NC: internationell utveckling

Genom att rikta in sig på nya geografiska marknader stärker NC-sortimentet sin internationella närvaro

Detta NC-koncept (New Concept), baserat på en särskilt lätt cirkulation ombord, breda öppningar utåt, en stor modulär cockpit och beslag för liv ombord, har varit en framgång som har förnyats i nästan tio år.

NC 37, den senaste modellen som lanserades av märket, ofta ses som en nyhet på många internationella mässor, har många anledningar att ha blivit så snabbt den ikoniska modellen i detta sortiment.

35 år för Leader-serien

År 2021 markeras med 35-årsjubileet för Leader-serien.

1985 presenterade Vendée-varvet Leader 8, som födde ett strategiskt segment för Jeanneau: motorbåtsegmentet Express. Skrovet och inredningen markerade en verklig revolution på marknaden.

Trettio år och nästan 6000 enheter senare förblir Leader-linjen ett kraftfullt flaggskepp för Jeanneau. Detta 35-årsjubileum kommer att markeras av anmärkningsvärd utveckling inom inredningen. Cockpiten och inredningen har utvecklats på Leader 36, som erbjuder en ny träslag, "Floating Oak", och nya tyger för klädsel och klädsel.

Share this post

Comment on this post