Yachting Art Magazine

Marint hybridsystem från MAN Engines skaffar prestigefyllda utmärkelser

MAN Smart Hybrid Experience från MAN Engines har fått topplaceringen i två prestigefyllda internationella utmärkelser. Det har vunnit både ”Red Dot Award: Product Design 2021”, som erkänner enastående designkvalitet, liksom “German Innovation Award 2021”, som ges till produkter och lösningar som huvudsakligen skiljer sig från sin användarcentrerade design. och förbättringar jämfört med befintliga lösningar.

Med sin modulära "MAN Smart Hybrid Experience" erbjuder MAN Engines varv och fartygsdesigners den idealiska körlösningen för att möta ett stort antal kundkrav. Graden av hybrideffekt kan konfigureras flexibelt - och optimeras därefter - tack vare möjligheten att flexibelt kombinera konventionella drivmotorer med elmotorer och lägga till komponenter som batterier och fordonsenheter. Baserat på önskade driftlägen kan "MAN Smart Hybrid Experience" fokusera på effektivitet, komfort eller prestanda. Som systemleverantör stöder MAN Engines sina kunder från planerings- och konceptfasen till utvecklingsarbete och teknisk implementering, ända till service och underhåll i sitt globala servicenätverk. ”Vår MAN Smart Hybrid Experience är oöverträffad, både tekniskt och när det gäller utseendet. Vi är oerhört stolta över att detta har erkänts av oberoende paneler, säger Reiner Rößner, chef för försäljning MAN Engines, på Yachting Art Magazine.

Med över 18 000 bidrag är Red Dot Award en av de största designtävlingarna i världen. 1955 träffades en panel för första gången för att bedöma de bästa tillgängliga designen. Ända sedan dess har det prestigefyllda “Red Dot” -priset varit ett internationellt uppskattat märke med enastående designkvalitet.

German Innovation Awards organiseras av German Design Council, som sedan 1953 har varit ett ledande globalt kompetenscentrum för kommunikation och kunskapsöverföring inom design, branding och innovation. German Innovation Awards är tvärvetenskapliga utmärkelser till produkter och lösningar som huvudsakligen skiljer sig från sin användarcentrerade design och förbättringar jämfört med befintliga lösningar. De tyska innovationspriserna ger priset ”Winner” till innovationer som driver branschen framåt med sin originalitet, implementering och effekt.

Under de senaste åren har MAN Engines upprepade gånger utmärkelsen hemdesign för särskilt slående eller användarvänliga produkter för båtar och arbetsfartyg. År 2016 vann panelen Red Dot Award av den sexcylindriga "i6" -motorn på grund av sitt utseende, eftersom den smälter in harmoniskt i sportiga lyxbåtar. År 2020 vann broskärmen "iSea" ett Red Dot Award för sin intuitiva drift och stora kundfördelar.

Marint hybridsystem från MAN Engines skaffar prestigefyllda utmärkelser

Share this post

Comment on this post